februari 15, 2016

Microsoft 365

Vi på Wide IT hjälper dig att komma igång med Microsoft 365

Jobba var som helst, på vilken enhet som helst
Microsoft 365 finns i ”molnet”. Var dina medarbetare än befinner sig kan de få åtkomst till, och arbeta med, de mest uppdaterade versionerna av de filer och verktyg de behöver för att få jobbet gjort. Och de kan göra det på praktiskt taget vilken enhet som helst. Med Microsoft 365 får du säker åtkomst överallt till e-post och kalendrar, Office Web Apps, snabbmeddelanden, konferenser och fildelning.

Microsoft 365 är enkelt och smidigt
Verktygen är de välbekanta verktyg du använder varje dag – Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access och Teams – med nya funktioner som gör dem ännu mer kraftfulla. Microsoft 365 har även en intuitiv administrationskonsol, så det är enkelt att kontrollera och hantera.

Få mer för pengarna
Office 365 är en tjänst, så du får bra affärsvärde för pengarna. Låga ingångskostnader, lägre IT-kostnader för att hålla igång allt, flexibla möjligheter att lägga till användare och fler tjänster som väntar när du behöver dem – sammantaget får du alla fördelar ditt företag behöver för att lyckas.

Nya sätt att arbeta enkelt tillsammans
Avstånd är inget problem. Du kan jobba med samma dokument som dina kollegor i realtid och från praktiskt taget vilken plats som helst. Du kan även se deras kalendrar, se när de är tillgängliga och ha onlinekonferenser på flera olika platser. Wide IT är en certifierad återförsäljare av Office 365. Vår erfarenhet och specialistkompetens i driftfrågor garanterar att du som kund blir rätt omhändertagen. Det innebär att du som kund får hjälp med helheten och en driftlösning som passar just dina behov

Kolla gärna på Microsofts hemsida om information kring Office 365
http://www.microsoft.com/sv-se/office365/online-software.aspx